#Reiki #Reiki3A #Sydäntietoisuus #Reikiopettaja #JohannaBlomqvist

*Uusi Reiki 3A! Sisältää verkkokurssimateriaalin, Zoomin ja live-kurssin!

*Aloitus heti, kurssin live-tapaaminen: pe 12.4 klo 17-20 ja la 13.4.2024 klo 10-14, Helsinki

Reiki 3A on sydäntietoisuuskurssi, jossa on tehtävä matka omaan sisäiseen maailmaan. Siksi kurssi on myös hyvin yksilöllinen jokaiselle ja se räätälöidäänkin kullekin sopivalla tavalla. Voit aloittaa kurssimatkan verkkokurssimateriaalien parissa kun sinulle sopii. Olethan yhteydessä, jos et löydä sopivia Zoom-aikoja kurssialustan kautta, niitä järjestetään tarvittaessa. Reiki 3A:n live-tapaaminen keväällä 2024 on pe 12.- la 13.4.2024. Live-tapaamisen harjoituksista saat myös tallenteet, jos et pääse paikalle. Todistuksen kurssin suorittamisesta saat livetapaamisessa, myös verkkokurssimateriaalien suorittamisesta saat todistuksen.

Halutessasi voit käydä Reiki 3A:n myös vielä yksilöllisempään tahtiin (ota yhteyttä Johannaan). Mahdollisuus live-tapaamiseen myös jo 15.2.2024 klo 13-16!

Reiki (jap. Usui Shiki Ryoho) on sisäisen kasvun menetelmä, joka edistää ja ylläpitää hoitajan omaa hyvinvointia ja jota voi käyttää edesauttamaan muiden paranemista ja hyvinvointia. Reiki 3A on Reikin sydäntietoisuuskurssi ja samalla Reiki-opettajakoulutuksen ensimmäinen osa. Reiki 3A on ennenkaikkea itsetuntemuskurssi, jossa pääset käsiksi siihen kuka oikein olet, ja on hyödyksi vaikka et olisi aikeissa aloittaa Reikin opettamista.


Reiki 3A - sydäntietoisuus -kurssi

Reiki 3A on vuorovaikutuskurssi oman itsen kanssa. Se on itsekasvun ja kehittymisen matka omaan sisimpään. Reiki 3A jatkaa siitä mihin oikeastaan Reiki 1-kurssilla ja Reiki 2:lla jatkettiin, eli siihen kuka olet, ei paitsi hoitajana, vaan myös ihmisenä. Elätkö sitä elämää kuin on hyväksi sinulle? Pitääkö jotakin muuttaa ja mitä? Reiki 3A:lla pysähdytään ja ravistellaan omia oletuksia ja katsotaan omaa elämää kuin ulkopuolelta.

Kurssi on Usui Shiki Ryoho Reikin 3A- kurssi, ja kurssilla saat myös Reikin mestarisymbolin, rakkauden-symbolin Dai Komion vihkimyksen. Dai Komio auttaa rakkaudellisuuden kasvattamisessa ja poistaa oman rakkauden edessä vielä olevia esteitä. Kurssilla opetellaan Dai Komion käyttöä erilaisissa tilanteissa ja harjoituksia joilla työstää omaa vuorovaikutusta. Kurssin jälkeen voi jatkaa 3B opettajakoulutukseen.

Kurssin teemoja:

  • Sydäntietoisuus – mitä tarkoittaa, mitä on käytännössä
  • Itsetuntemus – miten päästä käsiksi Reikin avulla omaan syvempään ymmärrykseen
  • Vuorovaikutus – miten itsetuntemus näkyy vuorovaikutuksessa
  • Hiljentyminen ja Reiki itsekeskustelun työkaluna
  • Sisäinen tieto ja ymmärrys – miten oma sisin välittyy ulospäin
  • Dai Komio sydäntietoisuuden työkaluna
  • Dai Komion käyttö

REIKI 3A

Hinta: 555€ (sis alv. 24%)

Aika: Heti (verkkomateriaalit käyttöön) ja Live-tapaaminen pe 12.4.2024 klo 17-20 ja la 13.4.2024 klo 10-14.

Paikka: Helsinki (tarkentuu alkuvuodesta 2024)

Hinta sisältää verkkokurssimateriaalin (videoita, harjoituksia), Zoomin tarvittaessa, Live-tapaamisen ja todistuksen. Kurssilaiset saavat kurssille ilmoittautuessaan pääsyn kurssialustalle, jonka materiaalia voi käydä läpi omaa tahtia. Materiaali on käytettävissä vuoden verran aloituksesta. Kurssitapaamisessa tehdyistä harjoituksista tulee myös tallenteet, jos et pääse paikalle lähitapaamiseen. Osallistuminen Reiki 3A:lle edellyttää Reiki 1– ja Reiki 2 -kurssien suorittamista.

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Pakottavasta syystä osallistuminen live-tapaamiseen voidaan siirtää seuraavalle kurssille.   


Kurssin vetäjänä toimii Reiki-opettaja, Reiki master, FT, kirjailija Johanna Blomqvist, jonka Reiki-polusta voit lukea kirjasta “Kvanttifysiikasta energiahoitoihin – Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen” (Viisas Elämä, 2016). Kirja on saatavilla myös äänikirjana eri äänikirjapalveluista.Reiki kurssilla