#Reiki #Reiki3A #Sydäntietoisuus #Reikiopettaja #JohannaBlomqvist

*Seuraava kurssi: 14.4.2023 alkaen (Täynnä, uusi tulossa syksyllä 2023)

Reiki (jap. Usui Shiki Ryoho) on sisäisen kasvun menetelmä, joka edistää ja ylläpitää hoitajan omaa hyvinvointia ja jota voi käyttää edesauttamaan muiden paranemista ja hyvinvointia. Reiki 3A on Reikin sydäntietoisuuskurssi ja samalla Reiki-opettajakoulutuksen ensimmäinen osa. Reiki 3A on ennenkaikkea itsetuntemuskurssi, jossa pääset käsiksi siihen kuka oikein olet, ja on hyödyksi vaikka et olisi aikeissa aloittaa Reikin opettamista.


Reiki 3A - sydäntietoisuus -kurssi

Reiki 3A on vuorovaikutuskurssi oman itsen kanssa. Se on itsekasvun ja kehittymisen matka omaan sisimpään. Reiki 3A jatkaa siitä mihin oikeastaan Reiki 1-kurssilla jäätiin, eli siihen kuka olet, ei paitsi hoitajana, vaan myös ihmisenä. Elätkö sitä elämää kuin on hyväksi sinulle? Pitääkö jotakin muuttaa ja mitä? Reiki 3A:lla pysähdytään ja ravistellaan omia oletuksia ja katsotaan omaa elämää kuin ulkopuolelta.

Kurssi on Usui Shiki Ryoho Reikin 3A- kurssi, ja kurssilla saat myös Reikin mestarisymbolin, rakkauden-symbolin Dai Komion vihkimyksen. Dai Komio auttaa rakkaudellisuuden kasvattamisessa ja poistaa oman rakkauden edessä vielä olevia esteitä. Kurssilla opetellaan Dai Komion käyttöä erilaisissa tilanteissa ja harjoituksia joilla työstää omaa vuorovaikutusta. Kurssin jälkeen voi jatkaa 3B opettajakoulutukseen.

Kurssin teemoja:

  • Sydäntietoisuus – mitä tarkoittaa, mitä on käytännössä
  • Itsetuntemus – miten päästä käsiksi Reikin avulla omaan syvempään ymmärrykseen
  • Vuorovaikutus – miten itsetuntemus näkyy vuorovaikutuksessa
  • Hiljentyminen ja Reiki itsekeskustelun työkaluna
  • Sisäinen tieto ja ymmärrys – miten oma sisin välittyy ulospäin
  • Dai Komio sydäntietoisuuden työkaluna
  • Dai Komion käyttö

Reiki 3A -kurssin hinta (kesä 2023 -kurssi) on 515€ (sis alv. 24%). Kurssilla toteutetaan live-tapaamisten (vähintään 2 x 3 h), etätapaamisten (Zoom) ja itseopiskelumateriaalin yhdistelmänä ollen omaa henkilökohtaista kasvua tukevaa. Kurssilaiset saavat lähellä kurssin alkua pääsyn kurssialustalle, jonka materiaalia voi käydä läpi omaa tahtia. Kurssitapaamisissa tehdyistä harjoituksista tulee myös tallenteet, jos et pääse paikalle lähitapaamiseen. Osallistuminen Reiki 3A:lle edellyttää Reiki 1– ja Reiki 2 -kurssien suorittamista.

Kurssin aloitus 14.4.2023 klo 16:30-19:30 Vuosaari, Helsinki, varaa kalenterista myös 12.5. klo 16:30-19:30 Vuosaari, Helsinki, 3. tapaaminen alustavasti 7.6.2023.

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Pakottavasta syystä ilmoittautuminen voidaan siirtää seuraavalle kurssille tai toiseen kurssiin.   


Kurssin vetäjänä toimii Reiki-opettaja, Reiki master, FT, kirjailija Johanna Blomqvist, jonka Reiki-polusta voit lukea kirjasta “Kvanttifysiikasta energiahoitoihin – Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen” (Viisas Elämä, 2016). Kirja on saatavilla myös äänikirjana eri äänikirjapalveluista.


Hinta: 515€ (kevät 2023, sis. alv. 24%). Hinta sisältää kurssimateriaalin sekä diplomin. 

Tiedustelut:

Johanna Blomqvist, Energiavuo@gmail.com

HUOM! Paikkoja on rajoitettu määrä ja ilmoittautuminen on sitova.


Reiki kurssilla