#Reiki #Reiki3A #Sydäntietoisuus #Reikiopettaja #JohannaBlomqvist

*Verkkokurssi: Saatavilla, aloitus non-stop

*Live-kurssi: pe 17.- la 18.11.2023, Helsinki

Reiki (jap. Usui Shiki Ryoho) on sisäisen kasvun menetelmä, joka edistää ja ylläpitää hoitajan omaa hyvinvointia ja jota voi käyttää edesauttamaan muiden paranemista ja hyvinvointia. Reiki 3A on Reikin sydäntietoisuuskurssi ja samalla Reiki-opettajakoulutuksen ensimmäinen osa. Reiki 3A on ennenkaikkea itsetuntemuskurssi, jossa pääset käsiksi siihen kuka oikein olet, ja on hyödyksi vaikka et olisi aikeissa aloittaa Reikin opettamista.Reiki 3A - sydäntietoisuus -kurssi

Reiki 3A on vuorovaikutuskurssi oman itsen kanssa. Se on itsekasvun ja kehittymisen matka omaan sisimpään. Reiki 3A jatkaa siitä mihin oikeastaan Reiki 1-kurssilla ja Reiki 2:lla jatkettiin, eli siihen kuka olet, ei paitsi hoitajana, vaan myös ihmisenä. Elätkö sitä elämää kuin on hyväksi sinulle? Pitääkö jotakin muuttaa ja mitä? Reiki 3A:lla pysähdytään ja ravistellaan omia oletuksia ja katsotaan omaa elämää kuin ulkopuolelta.

Kurssi on Usui Shiki Ryoho Reikin 3A- kurssi, ja kurssilla saat myös Reikin mestarisymbolin, rakkauden-symbolin Dai Komion vihkimyksen. Dai Komio auttaa rakkaudellisuuden kasvattamisessa ja poistaa oman rakkauden edessä vielä olevia esteitä. Kurssilla opetellaan Dai Komion käyttöä erilaisissa tilanteissa ja harjoituksia joilla työstää omaa vuorovaikutusta. Kurssin jälkeen voi jatkaa 3B opettajakoulutukseen.

Kurssin teemoja:

  • Sydäntietoisuus – mitä tarkoittaa, mitä on käytännössä
  • Itsetuntemus – miten päästä käsiksi Reikin avulla omaan syvempään ymmärrykseen
  • Vuorovaikutus – miten itsetuntemus näkyy vuorovaikutuksessa
  • Hiljentyminen ja Reiki itsekeskustelun työkaluna
  • Sisäinen tieto ja ymmärrys – miten oma sisin välittyy ulospäin
  • Dai Komio sydäntietoisuuden työkaluna
  • Dai Komion käyttö

REIKI 3A LIVE-kurssi

Hinta (syksy 2023 -kurssi): 555€ (sis alv. 24%)

Aika: pe 17.11.2023 klo 17-20 ja la 18.11.2023 klo 10-14

Paikka: Helsinki (Paikka tarkentuu alkusyksystä)

Hinta sisältää kurssimateriaalin (videoita, harjoituksia) ja todistuksen. Kurssilla toteutetaan live-tapaamisten (2 x 3-4 h) ja itseopiskelumateriaalin yhdistelmänä ollen omaa henkilökohtaista kasvua tukevaa. Kurssilaiset saavat lähellä kurssin alkua pääsyn kurssialustalle, jonka materiaalia voi käydä läpi omaa tahtia. Materiaali on käytettävissä vuoden verran aloituksesta. Kurssitapaamisissa tehdyistä harjoituksista tulee myös tallenteet, jos et pääse paikalle lähitapaamiseen. Osallistuminen Reiki 3A:lle edellyttää Reiki 1– ja Reiki 2 -kurssien suorittamista.

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Pakottavasta syystä ilmoittautuminen voidaan siirtää seuraavalle kurssille tai toiseen kurssiin.   


Kurssin vetäjänä toimii Reiki-opettaja, Reiki master, FT, kirjailija Johanna Blomqvist, jonka Reiki-polusta voit lukea kirjasta “Kvanttifysiikasta energiahoitoihin – Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen” (Viisas Elämä, 2016). Kirja on saatavilla myös äänikirjana eri äänikirjapalveluista.


REIKI 3A -verkkokurssi

Hinta: 450€ (sis. alv. 24%)

Aloitus kun sinulle sopii. Kurssimateriaalia voit käydä läpi omaa tahtiasi ja se on käytettävissäsi vuoden ajan. Kurssiin kuuluu myös Zoom-tapaaminen, jonka voit varata kurssialustan linkin kautta.Reiki kurssilla