Käy kurssi joko LIVE -kurssina tai verkkokurssina!

#Reiki #Reiki2 #Reikinjatkokurssi #JohannaBlomqvist

*LIVE -kurssi: la 29.10.2022, kulttuurikeskus Sofia, Vuosaari, Helsinki

*ONLINE -kurssi: Aloitus kun sinulle sopii

Reiki (jap. Usui Shiki Ryoho Reiki) on alun perin japanilainen luonnollisen hoitamisen ja sisäisen kasvun menetelmä. Sitä voi käyttää muun muassa rentoutumiseen, hyvinvoinnin edistämiseen, kivun lievitykseen ja paranemisen tukemiseen. Reiki on tietoisuustaitoja, menetelmä, jolla voi päästä käsiksi omaan sisäiseen maailmaan ja omaan henkiseen kasvuun.


Reiki 2 jatkaa siitä mihin Reiki 1 jäi, eli aiheena ovat itsehoidon lisäksi reikin lähihoidot, erityisesti tunteiden hoitaminen sekä etähoitaminen. Käsittelemme myös reikikokemuksia ja -tutkimuksia. Kurssilla syvennetään itsehoitamista tunnetyöskentelyn kautta, opitaan uutta toisille tehtävistä hoidoista sekä uutena tulee myös etähoitaminen. Reiki 2 -kurssille pääsyn edellytyksenä on suoritettu Reiki 1 -kurssi. Voit osallistua kurssille myös vaikka olisit käynyt Reiki 2:sen jo aiemmin sisältäen tavallisesti Reiki 2-kursseilla opetettavaa enemmän tietoa myös mm. Reiki-tutkimuksista.

Kurssin asioita ovat mm.:

  • Reikin vahvistaminen (itsehoito, lähihoito)
  • Reiki-aktivoinnit
  • Lähihoidot ja Reiki-hoitajana toimiminen
  • Energiakehot
  • Reikin tunnekäsittely ja tunnesymboli
  • Etähoito – mitä, miten, miksi, milloin voi käyttää jne.
  • Kokemuksia ja tutkimuksia Reikiin liittyen
  • Miten jatkaa kurssin jälkeen

LIVE-kurssille osallistujat saavat käyttöön kurssin jälkeen myös omaa harjoittelua tukevia Reiki -videoharjoituksia.

Kurssin vetäjänä toimii Reiki-opettaja, Reiki master, FT, kirjailija Johanna Blomqvist, jonka Reiki-polusta voit lukea kirjasta “Kvanttifysiikasta energiahoitoihin – Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen” (Viisas Elämä, 2016). Kirja on saatavilla myös äänikirjana eri äänikirjapalveluista.


KURSSI: REIKI 2  – LIVE-kurssi

Paikka ja aika: La 29.10.2022, kulttuurikeskus Sofia, Helsinki (alustavasti)

LIVE-KURSSI: Tervetuloa upeisiin merellisiin maisemiin Reiki-kurssille! Kulttuurikeskus Sofia sijaitsee upealla paikalla Vuosaaren Kallahdenniemessä. Paikalle pääsee hyvin autolla (ilmainen parkki) tai julkisilla ensin metrolla Vuosaareen -> minibussilla 816 Vuosaaren metroasemalta suoraan kulttuurikeskuksen eteen. Metrolta on noin 2,3 km kävelyä kulttuurikeskukselle, jos haluat mieluummin kävellä. Sofiassa on myös mahdollista yöpyä.

Kurssilla ei vaadita ennakko-osaamista Reikistä. Kurssin jälkeen saat käyttöösi myös Reiki 2-kurssin videomateriaaleja, joita voit hyödyntää kurssin jälkeen Reikin harjoittelussa. Kurssipäivän hintaan kuuluu lounas.

Hinta: 344€ (sis. alv. 24%). 

HUOM! Paikkoja on rajoitettu määrä ja ilmoittautuminen on sitova. Pakottavista syistä johtuen, mikäli kurssia ei voitaisi toteuttaa livenä, se voidaan toteuttaa myös Zoomin kautta tai siirtää toiselle päivälle. Jos sairastut, osallistuminen voidaan siirtää myös toiselle kurssille.


KURSSI: REIKI 2  – verkkokurssi

Paikka ja aika: Aloitus milloin vain sinulle sopii!

VERKKOKURSSI: Verkkokurssilla saat käyttöösi videoita, harjoituksia, tallenteita ja tekstiä, jotka voit käydä läpi omaan tahtiisi. Materiaali on jaettu ensimmäiseen ja toiseen viikkoon, samoin kuin usein Live-kursseilla. Verkkokurssiin kuuluu myös Zoom-tapaaminen, jossa tehdään meditaatio, saat kertausaktivoinnin ja voit myös kysyä Reikiin, harjoituksiin ym. liittyen. Voit osallistua niin moneen Zoomiin kuin haluat kurssia käydessä, Zoomeja on noin kerran 1-2 kk:ssa.

Hinta: 194€ (sis. alv. 24%).