Käy REIKI 1 – Reikin peruskurssi LIVE-kurssina tai verkkokurssina!

#Reiki #Reiki1 #Reikinperuskurssi #JohannaBlomqvist

*LIVE -kurssi: La 11.2.2023, klo 10-17, kulttuurikeskus Sofia, Vuosaari, Helsinki

*ONLINE -kurssi: Aloitus nonstop

*Katso myös REIKIÄ HOITOALAN AMMATTILAISILLE Voit tilata kurssin tai luennon myös räätälöitynä ryhmällenne.

Reiki on sisäisen kasvun menetelmä, joka edistää ja ylläpitää hoitajan omaa hyvinvointia ja jota voi käyttää edesauttamaan muiden paranemista ja hyvinvointia. Reiki on läsnäoloa, kuuntelemista ja irtipäästämistä. Reiki on ymmärrystä siitä, että todellisuudessa ei ole aikaa eikä etäisyyttä.Reiki-kurssi (Reiki 1) on ainutlaatuinen hyvinvointikurssi. Se on monelle ensimmäinen askel itsekeskusteluun ja hyvinvointiin. Reikin luonnollisen hoitamisen menetelmä (japaniksi Usui Shiki Ryoho) on ennen kaikkea sisäisen kasvun ja hyvinvoinnin menetelmä. Kurssilla opit keskustelemaan uudella tavalla itsesi kanssa, ja kurssi sopii hyvin käytäväksi silloin kun haluat “latautua” ja hakea uusia ajatuksia.

Reiki on tietoisuustaitoja ja hyvinvoinnin menetelmä, tämä kurssi sopii myös hyvin itsensä kehittämiseen esim. työhyvinvointia ajatellen.  

“Reiki on energiahoidon perusmenetelmiä, ja siksi hyvä lähtökohta tutustua energiahoitoihin. Tällä kurssilla käsittelemme myös laajemmin energiahoitoja ja niiden taustalla olevia ajatuksia – energiahoidon ydintä, jotta voisit löytää itsellesi sopivimman tavan tehdä energiahoitoa. Kurssi sopii hyvin myös jo joskus Reiki 1:sen käyneille, sillä käsittelemme energiahoitoja myös tieteen ja tutkimuksen näkökulmasta, ja saat paljon myös sellaista tietoa, joka auttaa sinua kertomaan energiahoidoista ja kokemuksistasi myös asiaa tuntemattomille. Tervetuloa kurssille!” 

Usui Shiki Ryoho Reiki on ns. alkuperäinen Reiki ja sitä voi käyttää omaan hyvinvointiin sekä myös edesauttamaan omaa ja muiden paranemista, lieventämään kipua. Reiki on kuin meditointia. Reiki 1 -kurssi on Reikin peruskurssi, joka keskittyy erityisesti omaan kasvuusi ja hyvinvointiisi. Reikin oppien mukaan jotta voi hoitaa muita on huolehdittava ensin itsestään. Reiki-hoidon peruskurssilla osallistujat oppivat Reiki-menetelmän perusteet, energiahoitoyhteys aktivoidaan Reikille ominaisella tavalla ja opit hoitamaan itseäsi sekä tekemään myös hoitoja läheisillesi klassisella Reiki-menetelmällä. Reikin peruskurssi (Reiki 1) keskittyy erityisesti sinuun hoitajana ja omaan kasvuusi niin että Reiki-hoitamisesta voisi muodostua sinulle elämäntapa. Reiki 1 (Reikin perusteet) -kurssin jälkeen on mahdollista osallistua myöhemmin Reikin jatkokurssille (Reiki 2). Kurssi soveltuu myös jo Reiki 1 -kurssin ennen käyneelle, sisältäen tavallisesti Reiki 1 -kursseilla opetettavaa enemmän tietoa myös mm. Reiki-tutkimuksista.

Kurssin asioita ovat mm.:

  • Mitä on Reiki? Mihin Reikiä voi käyttää?
  • Reiki ja ajattelun muutos
  • Reikistä, energiasta, informaatiosta ja yhteydestä
  • Reiki-aktivoinnit
  • Itsehoidon opiskelu ja harjoittelu
  • Reiki-symbolit ja niiden tarkoitus
  • Hoito-otteet hoitaessasi muita (ihmiset, eläimet, kasvit…)
  • Paljon kokemuksia
  • Miten jatkaa kurssin jälkeen

KURSSI: SEURAAVA REIKI 1  – LIVE-kurssi

Paikka ja aika: Helsinki, Vuosaari, kulttuurikeskus Sofia, la 11.2.2023, klo 10-17

LIVE-KURSSI: Tervetuloa upeisiin merellisiin maisemiin Reiki-kurssille! Kulttuurikeskus Sofia sijaitsee upealla paikalla Vuosaaren Kallahdenniemessä. Paikalle pääsee hyvin autolla (ilmainen parkki), julkisilla ensin metrolla Vuosaareen -> bussi 560 tuo noin 1,2 kilometrin päähän, josta kulkee kaunis kävelyreitti meren rantaa sivuten Sofiaan. Metrolta on noin 2,3 km kävelyä kulttuurikeskukselle, jos haluat mieluummin kävellä sieltä asti, metroaseman läheisyydestä löytyy myös taksitolppa. Sofiassa on myös mahdollista yöpyä.

Kurssilla ei vaadita ennakko-osaamista Reikistä. Kurssin jälkeen saat käyttöösi myös Reiki 1-kurssin videomateriaaleja, joita voit hyödyntää kurssin jälkeen Reikin harjoittelussa. Kurssipäivän aikana tutustut Reikiin syvällisemmin, teemme mm. itsehoitoharjoituksia sekä Reiki-energiaa kasvattavia harjoituksia. Ryhmässä Reikin kokeminen vahvistuu ja lähitapaamisen aikana keskitymmekin erityisesti Reikin kokemiseen. Saat myös Reikiin kuuluvan aktivoinnin kurssipäivän aikana. Kurssipäivän hintaan kuuluu lounas. 

Hinta: 298€ (sis. alv. 24%). 

HUOM! Paikkoja on rajoitettu määrä ja ilmoittautuminen on sitova. Pakottavista syistä johtuen, mikäli kurssia ei voitaisi toteuttaa livenä, se voidaan siirtää toiselle päivälle. Jos sairastut, osallistuminen voidaan siirtää myös toiselle kurssille.


KURSSI: REIKI 1  – verkkokurssi (ONLINE)

Paikka ja aika: Aloitus milloin vain sinulle sopii!

VERKKOKURSSI: Verkkokurssilla saat käyttöösi videoita, harjoituksia, tallenteita ja tekstiä, jotka voit käydä läpi omaan tahtiisi. Materiaali on jaettu ensimmäiseen ja toiseen viikkoon, samoin kuin usein Live-kursseilla. Verkkokurssiin kuuluu myös Zoom-tapaaminen, jossa tehdään meditaatio, saat kertausaktivoinnin ja voit myös kysyä Reikiin, harjoituksiin ym. liittyen. Voit osallistua niin moneen Zoomiin kuin haluat kurssia käydessä, Zoomeja on noin kerran 1-2 kk:ssa.

Hinta: 154€ (sis. alv. 24%). 

HUOM! Verkkokurssimateriaali on saatavilla 30.3 asti kurssialustan vaihdoksen vuoksi. Ehdit käydä kurssin hyvin läpi parissa viikossakin, jos teet aktiivisesti.