Käy REIKI 1 – Reikin peruskurssi LIVE-kurssina tai verkkokurssina!

#Reiki #Reiki1 #Reikinperuskurssi #JohannaBlomqvist

*LIVE -kurssi: 6.-7.10.2023, paikkana KalpaTaru, Uudenmaankatu 31, Helsinki

*ONLINE -kurssi: Aloitus heti kun sinulle sopii!

*Lue lisää LIVE-kurssista alta, tämä alkava kurssi on monella tapaa ainutlaatuinen! Sinulla on mahdollisuus osallistua Reiki-tutkimukseen tai myös tukea tutkimusta

*Voit tilata kurssin tai luennon Reikistä myös räätälöitynä ryhmällenne tai yrityksellenne.

Reiki on sisäisen kasvun menetelmä, joka edistää ja ylläpitää hoitajan omaa hyvinvointia ja jota voi käyttää edesauttamaan muiden paranemista ja hyvinvointia. Reiki on läsnäoloa, kuuntelemista ja irtipäästämistä. Reiki on ymmärrystä siitä, että todellisuudessa ei ole aikaa eikä etäisyyttä.Reiki-kurssi (Reiki 1) on ainutlaatuinen hyvinvointikurssi. Se on monelle ensimmäinen askel itsekeskusteluun ja hyvinvointiin. Reikin luonnollisen hoitamisen menetelmä (japaniksi Usui Shiki Ryoho) on ennen kaikkea sisäisen kasvun ja hyvinvoinnin menetelmä. Kurssilla opit keskustelemaan uudella tavalla itsesi kanssa, ja kurssi sopii hyvin käytäväksi silloin kun haluat “latautua” ja hakea uusia ajatuksia.

Reiki on tietoisuustaitoja ja hyvinvoinnin menetelmä, tämä kurssi sopii myös hyvin itsensä kehittämiseen esim. työhyvinvointia ajatellen.  

“Reiki on energiahoidon perusmenetelmiä, ja siksi hyvä lähtökohta tutustua energiahoitoihin. Tällä kurssilla käsittelemme myös laajemmin energiahoitoja ja niiden taustalla olevia ajatuksia – energiahoidon ydintä, jotta voisit löytää itsellesi sopivimman tavan tehdä energiahoitoa. Kurssi sopii hyvin myös jo joskus Reiki 1:sen käyneille, sillä käsittelemme energiahoitoja myös tieteen ja tutkimuksen näkökulmasta, ja saat paljon myös sellaista tietoa, joka auttaa sinua kertomaan energiahoidoista ja kokemuksistasi myös asiaa tuntemattomille. Tervetuloa kurssille!” 

Usui Shiki Ryoho Reiki on ns. alkuperäinen Reiki ja sitä voi käyttää omaan hyvinvointiin sekä myös edesauttamaan omaa ja muiden paranemista, lieventämään kipua. Reiki on kuin meditointia. Reiki 1 -kurssi on Reikin peruskurssi, joka keskittyy erityisesti omaan kasvuusi ja hyvinvointiisi. Reikin oppien mukaan jotta voi hoitaa muita on huolehdittava ensin itsestään. Reiki-hoidon peruskurssilla osallistujat oppivat Reiki-menetelmän perusteet, energiahoitoyhteys aktivoidaan Reikille ominaisella tavalla ja opit hoitamaan itseäsi sekä tekemään myös hoitoja läheisillesi klassisella Reiki-menetelmällä. Reikin peruskurssi (Reiki 1) keskittyy erityisesti sinuun hoitajana ja omaan kasvuusi niin että Reiki-hoitamisesta voisi muodostua sinulle elämäntapa. Reiki 1 (Reikin perusteet) -kurssin jälkeen on mahdollista osallistua myöhemmin Reikin jatkokurssille (Reiki 2). Kurssi soveltuu myös jo Reiki 1 -kurssin ennen käyneelle, sisältäen tavallisesti Reiki 1 -kursseilla opetettavaa enemmän tietoa myös mm. Reiki-tutkimuksista.

Kurssin asioita ovat mm.:

  • Mitä on Reiki? Mihin Reikiä voi käyttää?
  • Reiki ja ajattelun muutos
  • Reikistä, energiasta, informaatiosta ja yhteydestä
  • Reiki-aktivoinnit
  • Itsehoidon opiskelu ja harjoittelu
  • Reiki-symbolit ja niiden tarkoitus
  • Hoito-otteet hoitaessasi muita (ihmiset, eläimet, kasvit…)
  • Paljon kokemuksia
  • Miten jatkaa kurssin jälkeen

Osallistu tutkimukseen

Kurssille osallistujilla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua tutkimukseen. Yhteistyössä KalpaTarun FT Tarja Kallio-Tammisen ja BM-Sciencen (Brain and Mind Technologies Research Centre) asiantuntijoiden, filosofian tohtoreiden Andrew ja Alexander Fingelkurtsin tutkimme reikin mahdollista vaikutusta aivotoimintoihin selvittämällä harjoittelun aiheuttamia muutoksia qEEG aivosähkökäyrässä. Tutkimukseen osallistujat käyvät ennen reiki-kurssia qEEG-mittauksessa (BrainMind Audit®), ja jälleen 3-4 kk harjoittelun jälkeen. Tutkimus on voittoa tavoittelematon ja sen hinta on 375€, sisältäen molemmat mittaukset. Mittaus antaa selkeän kuvan keskeisten aivotoimintojen tasosta tutkimusjakson alussa ja lopussa.

Voit myös tukea tutkimusta

Jos haluat tukea tutkimusta, myös se on mahdollista. Voit ostaa paikan reiki-luennolle, jossa keväällä 2024 kerrotaan reikistä, yleensä reiki-tutkimuksista ja kyseisen tutkimuksen tuloksista. Luentotuotot menevät tilakulut vähennettynä kokonaisuudessaan tutkimukseen. Jaa mielellään myös muille tietoa mahdollisuudesta osallistua ja tukea tutkimusta. Luento toteutetaan, vaikka edelläkuvattu tutkimus ei toetutuisikaan vielä syksyllä 2023. Luento pidetään Helsingissä ja tullaan tallentamaan, jos et sattuisi pääsemään mukaan.

KURSSI: SEURAAVA REIKI 1  – LIVE-kurssi

Paikka ja aika: 6.-7.10.2023 (pe 6.10 klo 17-20, la 7.10 klo 10-15), alustavasti Helsingin keskusta

Kurssilla ei vaadita ennakko-osaamista Reikistä. Kurssin jälkeen saat käyttöösi myös Reiki 1-kurssin videomateriaaleja, joita voit hyödyntää kurssin jälkeen Reikin harjoittelussa. Kurssipäivän aikana tutustut Reikiin syvällisemmin, teemme mm. itsehoitoharjoituksia sekä Reiki-energiaa kasvattavia harjoituksia. Ryhmässä Reikin kokeminen vahvistuu ja keskitymmekin erityisesti Reikin kokemiseen. Saat myös Reiki 1 -kurssin aktivoinnit kurssipäivän aikana.

Tämä kurssi on monella tapaa ainutlaatuinen, voit olla mukana tutkimuksessa tai tukea tehtävää tutkimusta, jos et halua itse osallistua kurssille. Voit kysyä lisätietoja jo nyt Johannalta.

Hinta: Reiki-kurssin osuus 298€ (sis. alv. 24%) + BrainMind Audit® 375€ (sis. alv. 24%) = 673€ (sis. alv. 24%)

Voit ostaa pelkän Reiki-kurssin tai koko paketin. Tutkimusosuuden toteutumiseen tarvitaan 10 henkilöä. Jos tutkimus ei toteudu, tuo maksuosuus palautuu takaisin.

HUOM! Paikkoja on rajoitettu määrä ja ilmoittautuminen on sitova. Pakottavista syistä johtuen, mikäli kurssia ei voitaisi toteuttaa livenä, se voidaan siirtää toiselle päivälle. Jos sairastut, osallistuminen voidaan siirtää myös toiselle kurssille.


KURSSI: REIKI 1  – verkkokurssi (ONLINE)

Saatavilla

VERKKOKURSSI: Verkkokurssilla saat käyttöösi videoita, harjoituksia, tallenteita ja tekstiä, jotka voit käydä läpi omaan tahtiisi. Voit myös tulla mukaan Zoomiin. Saat kurssilla myös reikiin kuuluvat aktivoinnit. Kurssimateriaali on käytössäsi vuoden. Kurssin käymisestä saat myös todistuksen.

Hinta: 150€ (sis. alv. 24%)