#Itsehoito #Tietoisuustaidot #hyvinvointi #videot #harjoituksia #verkkokurssi #energiahoito #JohannaBlomqvist

Itsehoito -harjoitusten avulla otat haltuun oman hyvinvointisi ja henkisen kehittymisen!

ITSEHOITO -harjoitukset on nyt katsottavissa sivuni jäsenille. Jäsenyys 10€/kk tai 80€/vuosi.

*Aloitus kun sinulle sopii

ITSEHOITO
– harjoitukset

Itsehoito-harjoituksissa keskitytään energiahoitojen ehkäpä kaikkein olennaisimpaan eli itsehoitoon. Harjoitukset (verkkokurssi) on rajoittavien uskomusten ja mallien purkua, läsnäoloa sekä energiahoitoa käytännössä tavoitteena parempi yhteys omaan sisimpääsi.

Itsehoito -verkkokurssilla tehdään harjoituksia, joista osasta puhutaan myös kirjassa  “Kvanttifysiikasta energiahoitoihin – fyysikon matka mieleen ja paranemiseen”. Kirjassa Johanna kertoo matkastaan energiahoitojen pariin ja muun muassa siitä, mitä tiede voi sanoa energiahoidoista.

Harjoitukset sopivat energiahoitoihin ensi kertaa tutustuvalle tai jo kokeneemmalle hoitajalle – vaikka tekisit energiahoitoja jo työksesi. Harjoituksien tarkoitus on antaa uusia näkökulmia ja työkaluja! Tämä kurssi ei ole Reiki-kurssi, vaan keskitytään käytäntöön.

Itsehoito kuuluu oleellisena osana moneen itämaiseen hyvinvointimenetelmään, kuten japanilaista alkuperää olevaan Reikiin – luonnollisen paranemisen menetelmään. Reiki-opetuksessa todetaan:

”Jotta voisi huolehtia muista, on ensin huolehdittava itsestään.”

Itsehoito -kurssilla opit sen mitä on  ”energiahoitojen ydin”. Käännät huomion itseesi, omaan hyvinvointiisi ja kasvuusi. Opit hoitamaan itseäsi ja käsittelemään hyvinvointisi esteenä olevia “blokkeja”.


Harjoituksen on tarkoitettu Sinulle, joka

  • Haluat oppia läsnäoloa uudella tavalla
  • Tarvitset uutta energiaa elämään
  • Stressaat ja mietit miten jaksat
  • Ehkä sairastelet ja mietit voisitko tehdä itse jotakin
  • Mietit elämäntehtävääsi ja sitä teetkö oikeita asioita 
  • Haluat haastaa ajatteluasi ja käsityksiäsi 
  • Haluat kokeilla, miten energiahoito voisi vaikuttaa 
  • Olet kiinnostunut energiahoidoista ja pohdit miten aloittaa
  • Teet jo energiahoitoja, esim. reikiä, ja kaipaat lisätukea

Kirjassa ”Kvanttifysiikasta energiahoitoihin – fyysikon matka mieleen ja paranemiseen” haetaan mm. eri energiahoitomenetelmien taustalla olevia yhteisiä seikkoja, energiahoidon ”ydintä”. Tällä kurssilla keskitytään näihin ydin-asioihin ja tietoisesti ravistelemme omia oletuksiamme harjoitusten avulla.


ITSEHOITO- kurssin harjoitukset käytännössä:

Harjoitukset on suunniteltu tehtäväksi omaan tahtiin. Voit aloittaa milloin vain haluat ja edetä omaa tahtiasi. Jäsenenä materiaali on käytössäsi koko ajan. Etene omaa tahtiasi ja toista harjoituksia, niin saat parhaan hyödyn. 

Verkkokurssin hinta = Jäsenyys: 10€ /kk tai 80€ /vuosi (sis. alv. 24%)